ULTIMATE TWEETS

WELKOM

Ultimate Management verzorgt artist, label, release management, marketing en promotie voor artiesten, labels, studio's en boekingskantoren in de entertainment branche. Wij richten ons op de entertainment branche en bieden allround, flexibele en onafhankelijke services. Wij bieden de achtergrond en kennis in combinatie met een groot netwerk, dat nodig om snel genoeg te schakelen voor artiesten, labels en organisaties die op weg zijn naar succes!

Ultimate Management oprichter en directeur Maurice Edelenbosch besloot op 2 april 2010 als zelfstandige zijn carriëre verder vorm te geven. "Mijn jarenlange ervaring als General Manager in vrijwel alle facetten van de entertainmentbranche en als Retail Manager in de retailbranche hebben mij de bagage gegeven die nodig was om in te spelen op de behoefte in de markt aan allround, onafhankelijke en flexibele managementondersteuning".

Sinds augustus 2012 is Maurice Edelenbosch een nieuw label begonnen: UltimateDisk! Primaire bedrijfsactiviteiten zijn de verzorging van cd/dvd persingen, releases, promotie en marketing voor artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren en organisaties in de entertainmentbranche.


BUMA-STEMRA 
SENA ADMIN.

Heeft u als componist, tekstschrijver, producer, muzikant, artiest, studio, label of boekingskantoor misschien recht op inkomsten uit auteurs- en naburige rechten? Ultimate Management verzorgt de complete administratie en haalt de gelden voor u op!

LABEL
MANAGEMENT

Houdt u zich liever bezig met het creatieve gedeelte van uw werk, maar wilt u wel de juiste resultaten boeken door gestructureerd management van uw label, releases, cd persingen, marketing, promotie en licencies. Ultimate Management biedt uitkomst.

ARTIST
MANAGEMENT

Naast het verzorgen van boekingen, hebben artiesten vaak behoefte aan managers met kennis van de scene waarin zij zich begeven en personal coaching. Ultimate Management bedenkt met u manieren om uw carriëre in een stroomversnelling te brengen!