Auteurs- en Naburige rechten administratie

Heeft u als artiest, producer, muzikant, studio, label of boekingskantoor recht op inkomsten uit auteurs- en naburige rechten, Ultimate Music Publishing verzorgt de complete administratie en haalt de gelden voor u op! Ultimate Music Publishing is een onafhankelijk administratiekantoor, gespecialiseerd in het vastleggen, administreren en innen van internationale auteurs- en naburige rechten inzake organisaties als Buma-Stemra, Sena, Norma. Sabam, etc.

Lees meer

 

Label Management

Houdt u zich liever bezig met het creatieve gedeelte van uw werk, maar wilt u wel de juiste resultaten boeken door gestructureerd management van uw label, releases, cd persingen, marketing, promotie en licencies. Ultimate Management biedt uitkomst. Door mijn brede ervaring in de branche ben ik in staat de volgende onderdelen van uw business geruisloos voor u op te pakken en uit te bouwen:

Lees meer

 

Artist Management

Naast het verzorgen van boekingen, hebben artiesten vaak behoefte aan managers met kennis van de scene waarin zij zich begeven en personal coaching. Ultimate Management bedenkt met u manieren om uw carriëre in een stroomversnelling te brengen!

Lees meer

 

Project Management

Bij het invoeren of wijzigen van uw financiële systemen, administratieve organisatie, rapportages etc. kan de werkdruk voor uw vaste managers hoog oplopen. Extern project-management is dan een effectieve oplossing. Ultimate Management biedt uitkomst!

Ultimate Management adviseert en ondersteunt organisaties in het halen van hun business doelstellingen door aanpassing van hun bedrijfsprocessen en informatiearchitectuur. Hierbij proberen wij een optimale manier te vinden om mensen te laten samenwerken, van elkaar te leren en plezier te hebben in hun werk en gebalanceerd veranderingen door te voeren. Aansluiting op business doelstellingen staat centraal. Onze kracht ligt in het professionaliseren van afdelingen en het optimaliseren van structuren en onderliggende processen om snel en adequaat te kunnen sturen op resultaat.

Lees meer

 

Office Management

Ultimate Management biedt backoffice dienstverlening aan directies en organisaties voor alle voorkomende interne werkzaamheden bij uw administratie, organisatie en communicatie. Wij sturen daarbij uw gehele backoffice aan en controleren de werkzaamheden.