DIENSTEN


Auteurs- en Naburigerechten administratie

Heeft u als artiest, producer, muzikant, studio, label of boekingskantoor recht op inkomsten uit auteurs- en naburigerechten, Ultimate Music Publishing verzorgt de complete administratie en haalt de gelden voor u op! Ultimate Music Publishing is een onafhankelijk administratiekantoor, gespecialiseerd in het vastleggen, administreren en innen van internationale auteurs- en naburigerechten, inzake organisaties als Buma-Stemra, Sena, Norma. Sabam, etc.

Lees meer


Project Management

Bij het invoeren of wijzigen van uw financiële systemen, administratieve organisatie, rapportages etc. kan de werkdruk voor uw vaste managers hoog oplopen. Extern project-management is dan een effectieve oplossing. Ultimate Management biedt uitkomst!


Lees meer


Label Management

Houdt u zich liever bezig met het creatieve gedeelte van uw werk, maar wilt u wel de juiste resultaten boeken door gestructureerd management van uw label, releases, cd persingen, marketing, promotie en licenties? Ultimate Management biedt uitkomst. Door onze brede ervaring in de branche zijn wij in staat de volgende onderdelen van uw business geruisloos voor u op te pakken en uit te bouwen.

Lees meer

 

Office Management

Maurice Edelenbosch van Ultimate Management biedt backoffice dienstverlening aan bedrijven en organisaties voor alle voorkomende interne werkzaamheden bij uw administratie, organisatie en communicatie. 


Lees meer


Artist Management

Naast het verzorgen van boekingen, hebben artiesten vaak behoefte aan managers met kennis van de scene waarin zij zich begeven en personal coaching. Ultimate Management bedenkt met u manieren om uw carriëre in een stroomversnelling te brengen! 


Lees meer


Ultimate Bookings

Ultimate Bookings verzorgt de boekingen van diverse zangers, zangeressen, entertainers, dj's, presentatoren en stem artiesten zoals Marcel van Meeteren, maar ook de artiesten van ons label UltimateDisk


Lees meer