Ultimate Management bestaat 10 jaar

Geplaatst door redactie op 02-04-2020

Precies 10 jaar geleden, op 2 april 2010, startte ik mijn bedrijf Ultimate Management. Met als primaire bedrijfsactiviteiten de verzorging van artist en labelmanagement, releases, marketing en promotie voor artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren en organisaties in de entertainment branche.

Door de vraag van diverse artiesten naar een onafhankelijk label waar zij in eigen beheer hun muziek konden laten uitbrengen, ontstond in 2012 het label UltimateDisk.

UltimateDisk is een divisie van Ultimate Management en verzorgt cd/dvd persingen, releases, promotie en  marketing voor artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren en organisaties die op weg zijn naar succes!

Het afgelopen jaar was opnieuw succesvol dankzij onze bestaande trouwe relaties, maar ook veel nieuwe klanten wisten ons veelal via mond-op-mond reclame te vinden. Met de start van de divisie Ultimate Music Publishing hopen wij artiesten op een nog breder vlak te kunnen ondersteunen en begeleiden. Tevens verzorgen wij voor diverse partijen de auteurs- en naburige rechten administratie.

Langs deze weg willen wij graag alle artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren, producers, webdesigners, artwork designers, clip-producers, promotors, pluggers en perserijen bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen in ons hadden en met wie wij tot op de dag van vandaag nog samenwerken.

Met veel nieuwe kansen en positieve ontwikkelingen voor Ultimate Management en UltimateDisk in het vooruitzicht, zien wij de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet!

Muzikale groet,
Maurice Edelenbosch