Samenwerking Dejean en Ultimate Management

Geplaatst door Redactie op 09-12-2010De 28 jarige Nederlandse temperamentvolle latin-zanger/danser en entertainer Déjean is een samenwerking aangegaan met Ultimate Management. De komende periode zal Ultimate Management zich o.a. gaan bezig houden met het begeleiden van diverse releases alsmede het upgraden van website en social networks.

Déjean is met recht hét voorbeeld dat het bloed toch wel kruipt waar het niet gaan kan. Van twee kanten kreeg hij het artiestenbloed mee. Van zijn moeder, zangeres/danseres en choreografe Jeanette Alles en van zijn vader Jos Frequin, solist bij het Internationale Folkloristische Danstheater. Dat zijn naam niet oer-Hollands klinkt komt doordat hij afstamt van Frans/Hongaars en Tartaarse voorouders. Zijn achter-achter grootvader was acrobaat en had met zijn broers de eerste revolutionaire "luchtact zonder net" ter wereld.

Op dit moment is deze talentvolle artiest druk met de promotie van zijn  nieuwste single "De Nacht" (met B-kant "Don't Stop"). De single (met bijbehorende videoclip) waarvan hij zelf te tekst schreef, wist zelfs een 77e plek in de Top 100 te bemachtigen en is staat op de playlist van TV Oranje, Radio NL en diverse regionalen.

Ultimate Management verzorgde het afgelopen jaar reeds diverse management werkzaamheden voor de labels Multidisk en FOAM Music en zanger, pianist, entertainer Aristakes.

Website: www.dejean.nl