Aristakes geveld door nek hernia

Geplaatst door Redactie op 24-04-2011

Zanger, pianist en componist Aristakes is afgelopen week plotseling geveld door een hevige nekhernia. De arts heeft de Armeense zanger absolute rust voorgeschreven.

Aristakes: “Je ziet maar weer hoe belangrijk gezondheid is, ik voel me net een kasplantje en lig de hele dag in bed met een nekkraag. Ik kan mij niet herinneren ooit zo’n pijn te hebben gehad. Ze zeggen dat het misschien 6 weken kan gaan duren en als het niet door rust overgaat, wordt het opereren!”

Het management van de zanger heeft diverse optredens moeten afzeggen, maar ook alle resterende radio en TV interviews.

Maurice Edelenbosch van Ultimate Management: “Gelukkig zaten we al aan het einde van het release traject van de single, maar voor de mensen die Aristakes hebben geboekt is het uiteraard een hele grote teleurstelling! Gelukkig is Aristakes een positief ingesteld mens, waardoor hij hopelijk weer snel op de been is!”

De Armeense, allround entertainer, Aristakes is al ruim 35 jaar actief in de muziekindustrie. In de jaren tachtig brak hij door met grote hits als ‘Don’t wanna live without you’ en ‘ Kom in mijn armen’, een duet met Ciska Peters, maar hét hoogtepunt in zijn loopbaan als zanger was toch wel het live zingen van het Armeense volkslied voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijd Nederland-Armenië op 30 maart 2005 in het PSV stadion voor SBS6.

De zanger, die vaak de betiteld wordt als de Nederlandse Neil Diamond, kreeg na het uitbrengen van zijn cd’s ‘Song for Peace’ , ‘Oceans of love’ , en ‘Sail’ aanbiedingen om op te treden in Amerika. Ook vertoefde Aristakes, 3 maanden lang, in Dubai om daar op te treden in het beroemde Burj al Arab Hotel, het duurste hotel van de wereld waar veel internationale sterren veelvuldig hun tijd doorbrengen.

Dit jaar is Aristakes een muzikale samenwerking aangegaan met de bekende pianovirtuoos Jan Vayne onder de naam ‘ 20 Fingers,1 Voice!’ . De optredens zullen worden verzorgd op exclusieve locaties met 2 vleugels. De nieuwe single ‘Hey little girl’, gecomponeerd en geproduceerd door Aristakes, gaat over een klein meisje dat haar vader verliest tijdens een oorlog en is nog steeds te downloaden op I-Tunes!

Meer info: www.aristakes.nl