UM neemt lopende zaken van het label Multidisk waar!

Geplaatst door Redactie op 25-05-2011

Aangezien 5de Topper  Danny Nicolay op 27, 28 en 29 mei naast de Toppers zal schitteren in de Amsterdam Arena en het media circus om hem heen is losgebarsten, heeft hij alle lopende zaken van zijn bedrijf Multidisk tijdelijk overgedragen aan Maurice Edelenbosch van Ultimate Management.

"Door werkzaamheden tijdelijk uit handen te geven, kan ik mij optimaal voorbereiden op het grootste avontuur van mijn leven" aldus Danny. Ultimate Management zal t/m woensdag 1 juni de meest urgente lopende zaken waarnemen!"

Sinds augustus 2010 is Multidisk een strategische samenwerking aangegaan met Ultimate Management. Ultimate Management biedt management en backoffice ondersteuning aan diverse projecten. Beide partijen hebben de intentie om in de toekomst de samenwerking verder uit te breiden. Op dit moment krijgen o.a. de Danny Nicolay website en sociale netwerken een update.

Ondertussen is de nieuwe Danny Nicolay single zeer goed ontvangen en is de promotie in volle gang! Volgende week is ie zelfs de TROS Parade plaat! Het is een opzwepend nummer vol met feest en zomerse klanken, alleen is in het liedje de relatie over. De single draagt dan ook de titel: NEE! 

Meer info: www.dannynicolay.nl