Samenwerking Miss Melody en Ultimate Management

Geplaatst door Redactie op 09-08-2011

De Nederlandse DJ/producer Miss Melody  is een samenwerking aangegaan met Ultimate Management van Maurice Edelenbosch. Zijn management zal zich vanaf Juli 2011 inzetten voor het labelmanagement, social media marketing, coaching en auteurs- en naburige rechten administratie inzake Miss Melody.

Edelenbosch heeft al in meerdere circuits ervaring opgedaan. Als General Manager van  White Villa Entertainment was hij al eerder actief in de dance-scene en verantwoordelijk voor releases van Dj’s Jean, DJ JOSE, DJ Jurgen, Roy Gates, John Marks en Guru Josh Project. Edelenbosch spreekt uit zeer gedreven te zijn weer activiteiten te kunnen uitvoeren in de dance-scene. “Na mijn werkzaamheden op een ander platform is het toch wel weer fijn om terug te zijn in de dance-scene!” Afgelopen maand besloot ook dj/producer Roy Gates de samenwerking met Ultimate Management aan te gaan.

Ook Miss Melody spreekt haar vertrouwen uit over de toekomstige samenwerking: “Ik ben heel erg blij met dit Management. Het gevoel is goed. Mijn nieuwste release “Pretty Boy” is werkelijk fantastisch en heeft de juiste verpakking nodig. Ik weet zeker dat mijn nieuwe management met deze ‘bom’ de juiste koers naar succes weet te vinden. Alles moet nu op zijn plaats vallen en daarom wil ik niets meer aan het toeval over laten. Met Ultimate Management heb ik de juiste partij aan mij verbonden”, aldus de enthousiaste Melody.

De loopbaan van dj Miss Melody begon in 1990 in Spanje, waar ze tot 1997 woonde. De carrière in Spanje bracht haar naar alle grote clubs. Ook immense evenementen als Splass! en Ministry of Sound España kwamen haar toe. Terug in Nederland veroverde Miss Melody al snel haar plekje in de scene. Een opvallende verschijning en een dj met een waanzinnig cv. In twaalf jaar tijd werden alle grote Nederlandse evenementen bijgeschreven. Dance Valley, Impulz, Free Festival, Madhouse XXL in Ahoy en Fast Forward Dance Parade om er maar eens een paar te noemen. Muziek evolueert, toch heeft Miss Melody haar sound altijd steevast bij zich weten te houden. Een zorgvuldig samengestelde mix van house en techhouse is waar het in 2011 voor staat. Een populaire stijl waar Melody al haar energie en gevoel in kwijt kan.

Na jarenlang eigenaresse te zijn geweest van Beachclub Salinas in Scheveningen ligt de focus nu volledig op een succesvolle carrière in de muziek. Haar producties en optredens uit het verleden hebben het fundament gelegd. Haar nieuwe producties en de samenwerking met Ultimate Management zullen ongetwijfeld een mooi toekomstperspectief opleveren!   

Website: www.missmelody.com