UltimateDisk

Maurice Edelenbosch is in augustus 2012 een nieuw label begonnen: UltimateDisk! Speciaal voor alle artiesten die door de bomen het bos niet meer zien door de vele ondoorzichtige aanbiedingen van CD perserijen en promotors op internet! UltimateDisk verzorgt CD- en DVD persingen, label- en release management, marketing en promotie voor artiesten, labels, studio's, boekingskantoren en organisaties die op weg zijn naar succes!

Maurice Edelenbosch heeft ruim 10 jaar ervaring in het persen, releasen en promoten van CD’s en DVD’s! Hij verzorgde o.a. het label- en release management voor White Villa Entertainment, Foam Music en Multidisk. Tegenwoordig ook voor Feestartiesten.nl, Storm Records, Highwaves.nl, Peter La Haye Sound Producties, Music Esperience Studios eva.

UltimateDisk verzorgt CD en DVD persingen van kleine tot grote oplagen, landelijke distributie, radio- en tv promotie, videoclips, studio opnamen, downloads, digitale promotie naar circa 1.000 radio stations evenals de belangrijkste muzieksystemen in de horeca. Ook verzorgen wij Artist Management, Label Management, Project Management, Auteurs- en Naburige rechten administratie en nog veel meer.

UltimateDisk verzorgde in de periode 2012-2017 de persingen, releases en promotie voor de volgende relaties.

Website: UltimateDisk


Feestartiesten.nl / Storm Records

(08/2012-Nu) Ultimate Management en het label UltimateDisk zijn in augustus 2012 een exclusieve samenwerking aangegaan met Feestartiesten.nl en Storm Records. UltimateDisk verzorgt persingen, releases, promotie en marketing voor vrijwel alle aangesloten artiesten.

UltimateDisk verzorgde in de periode 2012-2017 de persingen, releases en promotie voor de volgende relaties.

Ultimate Management en UltimateDisk zullen de samenwerking met Feestartiesten.nl en Storm Records ook in 2017 voortzetten.

 

Meer info: Feestartiesten.nl / StormRecords.nl / UltimateDisk
 

Annelieke Merx

(09/2012-08/2013) De Nederlandse Zangeres Annelieke Merx is in september 2012 een samenwerking aangegaan met Ultimate Management van Maurice Edelenbosch. Ultimate Management heeft de volgende werkzaamheden uitgevoerd inzake Annelieke Merx:

Website: AnneliekeMerx.nl

Aristakes

(10/2010-Nu) Ultimate Management verzorgde in deze periode, Label- en Media Management en marketing voor pianist, componist, zanger en entertainer Aristakes Jessayan. Begin jaren tachtig heeft Aristakes de Nederlandse top-40 gehaald met onder meer: "Don't wanna live without you" en "Kom in mijn armen", een duet met Ciska Peters. Onlangs bracht de zoetgevooisde Armeense zanger nog het album "The Winetheatre" en de prachtige ballads "We both know it""Song for peace""Oceans of love"en "Sail" uit. Hierna volgden boekingen in o.a. Amerika en zelfs in Dubai.

Ultimate Management heeft in de 2010 t/m 2014 o.a. de volgende werkzaamheden voor Aristakes verricht:

Websites: www.aristakes.nl / www.houseofevents.nl

 

Miss Melody

(08/2011-12/2013) De Nederlandse DJ/producer MissMelody is in augustus 2011 een samenwerking aangegaan met Ultimate Management van Maurice Edelenbosch. Ultimate Management heeft in deze periode periode de volgende werkzaamheden uitgevoerd inzake Miss Melody:

De release Miss Melody ft. Blaise - "Pretty Boy" is begin 2012 door het internationale label N.E.W.S. uitgebracht. Het label Roster Music verzorgt deze voor Spanje, Andorra, Israel en Zuid Amerika.

Websites: www.missmelody.com / Music video: "Pretty Boy" / Miss Melody Promo Video 2012 / Latin Sensation Tour 2012 / Latin Sensation 2012-2


Multidisk

(08/2010-07/2012) Het label Multidisk van Danny Bultman, is in 2010 een strategische samenwerking aangegaan met Ultimate Management van Maurice Edelenbosch. Multidisk is een onafhankelijk muziekbedrijf dat cd's en dvd's uitbrengt van Nederlandse artiesten en opnamen, marketing, distributie en promotie verzorgt. Ultimate Management heeft 2 jaar lang management ondersteuning geboden aan diverse projecten:

Multidisk en Ultimate Management hebben de samenwerking juli 2012 in goed overleg beeindigd en Maurice Edelenbosch is het nieuwe label UltimateDisk begonnen.

Roy Gates

(07/2011-02/2012) DJ/Producer Roy Gates is in juli 2011 een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van Ultimate Management.

Ultimate Management verzorgde de administratie van alle door Roy Gates geproduceerde titels evenals het aanmelden daarvan bij naburige rechten organisatie Sena.

Beide heren werkten in het verleden reeds veelvuldig samen en verzorgden in de periode 2004-2010 diverse succesvolle projecten en releases voor White Villa Entertainment.

Bekijk hier recente Roy Gates Music Videos: Let's Rock / Midnight Sun 2012

 

Artwork ontwikkeling

(04/2010-Nu) Wij verzorgen niet alleen het artwork voor uw cd's en dvd's, maar ook uw huisstijl, logo, visitekaartje, folder, website, cms, flyers, posters en ander DTP-werk. Wij verzorgen het complete artwork voor uw single wallet + label reeds voor € 150,-. Hier vindt u een overzicht van recent gerealiseerde opdrachten:

                        

 Meer info: Ultimatedisk.nl/persingen/artwork 

 

Déjean

(12/2010-02/2011) Ultimate Management verzorgde een korte periode label- en media management voor deze 28 jarige Nederlandse temperamentvolle latin-zanger/danser en entertainer Déjean.   De volgende zaken zijn gerealiseerd:

 Ultimate Management heeft de samenwerking met Déjean op eigen initiatief beëindigd!

 

Foam Music

(04/2010-09/2010) Ultimate Management verzorgde backoffice, product, label- en artist management voor het label FOAM Music. FOAM music is nieuw en enthousiast label te Barneveld dat zich o.a. bezig houdt met het ondersteunen van artiesten als Jerry Given, Isa B, Joia Vita, Justin Case en The Givemeister.

Succesvolle projecten waar Ultimate Management werkzaamheden voor heeft verricht:

White Villa Entertainment

(2004-2010) In mijn functie als Gereral Manager met zeer veel plezier gewerkt bij White Villa Entertainment te Ede. Tijdens deze periode groeide het bedrijf uit van een studio naar een zeer succesvol Entertainment bedrijf met een eigen platenmaatschappij met diverse labels, een Video & DTP afdeling en een marketing & PR afdeling.

Succesvolle projecten waar ik management werkzaamheden voor heb verricht: