Ultimate Management bestaat precies 1 jaar

Geplaatst door Redactie op 02-04-2011

Precies een jaar geleden startte ik met mijn bedrijf Ultimate Management! Het jaar is werkelijk omgevlogen en na vele ups en downs  in een slechte economische situatie ben ik trots op waar het bedrijf nu staat.

Ik wil daarom de mensen bedanken die vanaf het 1e uur in mij hebben geloofd en mij hebben gesteund: mijn zus Petra en mijn zwager Nico!

Ook wil ik de relaties die mij hun vertrouwen hebben gegeven bedanken: FOAM Music en eigenaar Jeroen Bron die mij de kans gaf om zijn label verder uit te bouwen en zijn artiestenstal te begeleiden. 

Zanger / entertainer Déjean waarvoor ik diverse social networks voor heb mogen realiseren maar ook zijn release "De Nacht" heb mogen begeleiden.

Zanger, pianist, componist en entertainer Aristakes waarvoor ik diverse social networks alsmede een complete nieuwe website voor mocht realiseren. Ook heb ik zijn releases mogen uitbrengen en begeleiden. De radio promotie van de single "Hey Little girl" is nog in volle gang.

Het label Multidisk en Danny Bultman, (en zijn wijze adviezen) waarvoor ik mij o.a. kon bezighouden met de administratie van de naburige rechten (Sena) en zo een hoop inkomsten voor het label kon realiseren. Vanaf volgende week houd ik mij bezig met de ontwikkeling van de nieuwe Multidisk website.

Maar ik zal nooit vergeten dat een groot deel van de kennis en vaardigheden die ik nu bezit te danken is aan de 6 mooie jaren die ik als General Manager bij White Villa Entertainment heb doorgebracht. Ik wil daarom de personen bedanken waar ik het meeste van heb geleerd: John Dirne, Roy PoortmansDanny Nicolay en Pim van der Kolk!

Het jaar 2011 wordt opnieuw een spannend en bijzonder jaar voor Ultimate Management met hopelijk veel nieuwe kansen en ontwikkelingen.