Profiel

Mijn naam is Maurice Edelenbosch en op 2 april 2010 besloot ik als zelfstandige mijn carriëre verder vorm te geven. Mijn jarenlange ervaring als General Manager in vrijwel alle facetten van de entertainmentbranche en als Retail Manager in de retailbranche hebben mij de bagage gegeven die nodig was om in te spelen op de behoefte in de markt aan allround, onafhankelijke en flexibele managementondersteuning.

Ultimate Core Values
Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en integriteit. Ik heb geloof in het vermogen van mensen. Eén van mijn grootste drijfveren bij mijn werk is meer uit mensen te halen dan (ze denken) dat er in zit. Ik ben iemand met een commerciële instelling die zelfstandig werkt en die goed in staat is zaken te delegeren.

Ultimate Focus
Mijn focus ligt op de kwaliteit van het werk, de marketing-, verkoop- en serviceprocessen: de verbetering en beheersing daarvan. Op die manier schep je continuïteit en geloofwaardigheid in de markt waarin je opereert. Ik leg verbanden, benoem problemen, los ze op en kom met realistische adviezen die goed te implementeren zijn binnen specifieke organisaties.

Ultimate Management
Ik geef de mensen waarmee ik werk zoveel mogelijk de ruimte voor eigen invulling, waarbij ik ervoor blijf zorgen dat ze, waar nodig, begeleiding krijgen. Zo ontwikkel je bij mensen de verantwoordelijkheid en creativiteit, waar organisaties baat bij hebben. Aansluiting op business doelstellingen staat centraal. Mijn uitdaging is het begeleiden van mensen en organisaties in het realiseren van hun persoonlijke groei en doel(en).

Ultimate Image
Imago is alles in onze branche. Maar het kost vaak veel tijd en energie om daaraan te werken naast de vele uren die al opgaan in de carriére. Om eruit te springen tussen de vele aanbieders, is het van groot belang een goede basis organisatie te hebben, die volledig is aangepast op de doelstelling. Van photoshoot en repertoire tot de invulling van agenda, biografie, website en sociale netwerken.  

Ultimate Vision
Om succesvol te zijn heb je visie nodig. Daarop volgt een strategie. Het is jammer dat het daar nog wel eens aan ontbreekt in onze branche, waardoor het echte succes uitblijft en het vuur onnodig dooft. Wanneer de basis goed is ingericht en soepel verloopt, is de kans van slagen het grootst. De aandachtsgebieden waarin ik daarbij de juiste structurele ondersteuning biedt zijn relatiebeheer, communicatie, team en motivatie, professionaliteit en structuur daarin, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken.

Ultimate Accelerator
Een goed netwerk is van onschatbare waarde, wanneer je hem weet te gebruiken en in te zetten. De jaren ervaring die ik meebreng en de relaties die ik daarin heb opgebouwd, zorgen ervoor dat ik snel kan schakelen daar waar nodig. Met korte lijnen naar de juiste contacten worden resultaten gewoonweg sneller geboekt: zo werkt dat!

Ultimate Key
Al deze opgebouwde kennis en persoonlijke eigenschappen heb ik met Ultimate Management gecombineerd in wat ik denk de beste dienstverlening voor deze branche: allround, flexibel en bovenal resultaatgericht. Ik nodig u uit om rond te kijken op mijn site en te lezen wat ik voor uw organisatie kan betekenen!

Bekijk hier een uitgebreide Portfolio