5de Topper Danny Nicolay komt uit met nieuwe single

Geplaatst door Redactie op 20-05-2011

Volgende week zal Danny Nicolay schitteren in de Amsterdam Arena samen met de Toppers!!! Hij is samen met Judith Peters door de Toppers gekozen om volgende week 3 avonden op te treden tijdens hun show!

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat na deze overwinning als 5de topper er ook een nieuwe single zou uitkomen. Afgelopen weken is Danny met zijn team dan ook erg druk geweest met de opname hiervoor. Ook zal vandaag de nieuwe clip online gaan en kan Nederland weer gaan genieten van de nieuwe single van deze 5de Topper! Het is een opzwepend nummer vol met feest en zomerse klanken, alleen is in het liedje de relatie over. De single draagt dan ook de titel: NEE! 

Een aanstekelijk zomers nummer afkomstig uit de Balkanlanden. Nick Nielsen en Astrid Houtepen attendeerde Danny op dit nummer en Nick en Astrid schreven de Nederlandse tekst erop. John Dirne tekende voor de productie en Danny presenteert vol trots zijn nieuwe single NEE!

Kijk naar hoe Danny de 5de Topper werd: Hier

Kijk naar de 1e repetities voor de Arena concerten: Hier

Kijk naar het optreden in de Arena van Danny Nicolay samen met de Toppers: Hier

Vol trots kunnen wij u melden dat het artwork voor de nieuwe single van de 5de Topper door Ultimate Artwork is ontwikkeld: